City Lab 1.0

Hey derude…

Lokale søges til City Lab 1.0

Projektet Digital Bydel har fokus på hvordan man kan informere, involvere og indgå i dialog med borgerne på forskellige måder, ved brug og udfoldelse af det digitale i de fysiske arealer.

I den forbindelse vil vi meget gerne lave et City Lab: et sted hvor projektet kan bygge installationer og afholde workshops m.m.. Det skal fungere som et åbent værksted for folk, der er knyttet til projektet.

Vi leder efter ca. 200 m2, gerne lidt råt, med lys og el. Det skal blot være et midlertidigt sted i en kortere eller længere periode i 2015 – optimalt fra 1. februar til 1. oktober 2015. Det skal være billigt! Omvendt kan vi være ude af lokalerne meget hurtigt, hvis lokalet bliver lejet ud til anden side.

Hvis du har noget eller kender noget – skriv til Jakob på Jaas@aarhus.dk