Digital Bydel mødte borgere fra Frederiksbjerg   

Projektet Digital Bydel nærmer sig med hastige skridt sin første store milepæl. Bydelseksperimentariet d. 24 og 25. januar. En milepæl som forhåbentlig vil give en masse svar, men også inspiration til nye spørgsmål.IMG_2651

Som en del af forberedelsen til dette, mødtes dele af projektteamet med en række fremtrædende og engagerede borgere fra Frederiksbjerg. Et møde, som udover at give indsigt i bydelens mange kvaliteter og hemmeligheder, også skulle kvalificere de opgaver, de studerende vil blive stillet i løbet af weekenden, hvor bydelseksperimentariet afholdes.

Hvor Frederiksbjerg ofte ses som en bydel med højt tempo, eksklusive indkøbsmuligheder og stor gennemstrømning, gav mødet med borgerne et nyt perspektiv på tingene. Indefra ses bydelen nemlig som et sted med enormt sammenhold, stor frivillighed og en stærk lyst til at bidrage.IMG_2642 (2)

Som de vigtigste samlingspunkter sørger bylivet i Jægergårdsgade, markedet på Ingerslevs Boulevard og kirkerne Sankt Lukas og Sankt Paul alle for at bidrage til bydelens evigt positive energi. En energi som bydelens borgere glædeligt bidrager til i hverdagen.

Som repræsentant for det centrale Aarhus udgør Frederiksbjerg på mange måder en spændende udfordring for det videre arbejde i projektet. Med sine åbne pladser, snørklede passager og tempofyldte livsstil vil bydelen under alle omstændigheder blive interessant at følge fremadrettet.